mandag 10. september 2012

Flaggermuser, drager og bursdagsfeiring!

Uteleken ble preget av jakt på flaggermuser og riding på hester(spader), hestene ble senere til drager(spader det og)
Ved hjelp av tau prøvde vi å sanke inn noen flaggermus, men de var altfor raske for oss. Heldigvis var papirflaggermusene ikke fult så raske, de var enklere å fange.
Etter lunsj tok vi alle sammen spader/raker eller kosteskafet og satt oss opp på de. For noen var spadene hester, mens andre red på drager. Alle hestene het underlig nok Lady.
Det ble lange rideturer for både hestene og dragene, til slutt tok vi oss en hvil på fjellet, før vi bega oss ut på skattejakt med dyrene våre.

Her har vi fanget 2 flotte flaggermuser i fengselet vårt.
Gutt 4 år prøver å fange noen flaggermus med et tau.
Ganske ofte kjører bussen forbi barnehagen vår. Da er det selvsagt obligatorisk med en liten titt. I dag var det G-Max bussen som kjørte forbi.
 En av guttæne har lært av han Stian. Her var feiekosten ferdig med å være dragen til Petter, dermed brukte en av guttene den til å feie litt rundt sandkassa.





 5 åringene har gjennomført sin første gruppesamling i dag, det ble gjennomført bursdagsamling for en av jentene som fyltte 5, deretter ble det litt tegning og bokstavskriving på tavla.
Over ser dere bilder fra noe av vi har lekt med inne på ettermiddagen. Vi opplevde at barna falt fort til ro med ulike aktiviteter etter å ha vært ute, legobygging, duplobygging, tårnbygging, perler, bilbanen og iPaden er var noe av barna lekte med.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar