fredag 16. mars 2012

Jakten fortsetter!!

Som tidligere nevnt i bloggen har jakten startet på insekter, mark, biller osv, ingen forskjell i dag, utstyrt med skåler, boller og poser begir vi oss på jakt etter først og fremst steiner å løfte på for å se om det finnes verdifulle insekter og krypdyr under. I dag har fangsten vært litt laber, men alikevel har vi funnet noen mark og sneglehus med og uten snegler og i.


Før ferden gikk ut for å jakte på "gull" (insekter altså), tok vi lunsjen på scenen i dag. Det ble servert afrikarundstykker med ulike pålegg alt fra kenyansk kyllingpostei, zambisk gulost, sørafrikansk brunost og egyptisk skinkeost var noe av påleggene som ble servert.
Våre trehusker er veldig populære for tiden, morro med noe nytt å huske på. Mye flott samarbeid ser vi når barna hjelper til med å få litt fart på huskene slik at den andre på husken opplever enda større fart en man klarer å lage selv. Dette er noe vi selvsagt oppfordrer til og roser, samarbeid barna i mellom skaper gode relasjoner.

I dag var det ingen post å hente, dette er en viktig jobb som barna setter pris på å ta del i, men turen til postkassen var ikke forgjeves, vi fant en hjulkapsel gjemt under litt løv. Så den må vi selvsagt undersøke nærmere inne i barnehagen.

God helg!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar