fredag 2. mars 2012

Flere karneval opplevelser!

Som lovet kommer mer karnevalsbilder fra tirsdagen, inntrykkene fra karnevalet var så mange at barna har snakket om karnevalet i flere dager etterpå. En gutt ønsket at det karneval hele tiden. Ingen ting er bedre enn arrangementer som er med på skape begeistring blant barna.

  
 For karneval deltagerne som kom tidlig på morgenen møtte nemlig en bjørn fra Torp som kom med bjørneboller til oss. De smakte helt fortreffelig, det var mange nysgjerrige barn på kjøkkenet gjennom dagen for å lukte og se på bollene, bollene ble spist på slutten av karnevalet for å runde av på beste måte.
 Bjørnen kunne som dere se over ikke snakke....
Etter masse disco dansing og trylleshow på scena, ventet det pølser til lunsj.Så kom høydepunktet alle barna ventet på, nemlig slå katta ut av sekken. Alle barna fikk inn noen reale smellere, og til slutt fikk vi slått katta ut, og smurfepastillesker rant ut.
 En av aktivitene denne dagen var sanselek, hvor barna med bind for øynene måtte kjenne på ulike ting oppe i boller. Med bind for øynene ble barna introdusert for drageblod, dragetær, dragehud, dragetunge og ikke minst dragebæsj, men heldigvis som dere ser var det ingenting av noen drage å spore i bollene. Mange av barna lot seg heller ikke lure med bind for øynene.

Klassikeren tegne halen på grisen må være med i karnevalet vårt.

 En sliten klovn må hvile litt....

 Etter at vi har fått flere tusjer i hele 4 farger, har kreativiteten blomstret på tavlen vår. På en dag som karneval har barna selvsagt mange inntrykk som de må få ut kunstnerisk.For mer bilder fra karnevalet får dere sett på avdelingen. Til slutt tør jeg påstå at dette var tidenes karneval på hele Gråtass, vi kan bare vente i spenning til neste år. Vi gleder oss alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar