onsdag 18. januar 2012

Endelig kom Reise Fot..

Barna sier de så han, ja for det er visstnok en han, i flyene som fløy forbi på himmelen. Senest på tur i skogen i går så barna Reise Fot i det ene vinduet på flyet som fløy rett over oss. På sedvanlig vis hadde han stilt seg ute på fjellet vårt med sin store blå koffert, med masse greier inni.



Forventningene har vært store og vi har merket spenningen hos flere av barna siden vi sist pratet med Reise over Skype. Endelig fikk han komme inn og han sa det var ille kaldt ute, for han hadde vært et mye varmere sted. Barna hadde ventet veldig lenge på han, så Reise tok runden rundt og hilste på alle sammen. Han snakker ikke så høyt, men han kan viske inn i øret vårt så vi kan fortelle det han sier og tenker. Som sist hadde han også med seg et reisebrev og masse bilder fra der han hadde vært, nemlig Spania. Noen av barna fortalte Reise at de også hadde vært der før.

Han takket også for de flotte tegningene han hadde fått av barna på Larva. Tegningene hadde han tatt godt vare på i kofferten sin. Bildene Reise Fot hadde tatt viste vi på projektoren vår, sånn at det var lettere for alle å se. Det var blant annet bilder av strender, store bygninger, det spanske flagget, kongen, Picasso og noen av bildene hans, noen som danset Flamenco, en spansk matrett som heter Gaspaccio(kald tomatsuppe) og det spanske fotballlandslaget.
 Det ble en del undring og spørsmål rundt disse bildene... Han hadde også lært noen spanske ord og setninger som han ville lære oss.

For eksempel så telte vi til seks

Uno, dos, tres, quatro, cinco, seis

og hei mitt navn er....

Hola, me jamo

Gutt og jente..

Chico, Chica

og å bade...

banjos

og spise

comida

Her kommer noen bilder fra begivenheten...flere kommer plutselig.





Vi undret litt over hva som var på bildene Picasso hadde malt. Et av maleriene viste noe som så ut som enten: en tiger, kanskje en drage, en dinosaurus, en hund, eller kanskje en svenske? Mange gode forslag her altså.
På kartet kunne vi se hvor langt Reise Fot hadde reist med fly. Helt fra Norge og ned til Spania markert i rødt.


larva

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar